Specialisaties

In de loop van de jaren hebben we door veel bij en nascholing naast de algemene oefentherapie Cesar ook specialisaties op allerlei gebieden ontwikkeld.

Wij belichten er hier een aantal uit in onderstaande pagina’s. Door deze specialisaties zijn wij actief in verschillende netwerken. Die zijn; Het Artrosenet Midden Holland, het Netwerk Chronische Pijn en de Valpreventie Gouda en omstreken.

Yvonne is gespecialiseerd in Medical Kinetics, waarbij zowel in groepslessen als individueel veel aandacht wordt besteed aan het optimaal bewegen van de wervelkolom in grote bewegingsketens driedimensionaal. Ook geeft Yvonne groepslessen zwangerschapsgym en geeft aandacht aan preventie en verminderen van bekkenklachten bij zwangeren, naast het aanleren van ademtechnieken en ontspanning tijdens weeën.

Nelly is gespecialiseerd in de thuiszorgtherapie,waarbij het doel is de ouder wordende mens langer zelfstandig thuis te laten wonen. Ze richt zich ook op de valpreventie individueel en in groepsverband. Daarnaast traint ze de ouderen in deze gemeente in hun rollator gebruik en is wekelijks te vinden in de beweegtuin ‘De Reehorst ‘om ouderen te begeleiden in een actievere levensstijl.